Tapparan pelaaja vaihtaa seuraa – ”Hienoa saada kutsua itseäni heimolaiseksi ensi kaudella”

© Kuva: Juha Tamminen

Mikkelin Jukurit tiedottaa tehneensä sopimuksen puolustaja Aleksi Salosen kanssa. Jyväskyläläislähtöinen Salonen pelasi edelliset kaksi kautta Tapparassa.

Salosen ja Jukureiden sopimus on kaksivuotinen.

– On hienoa saada kutsua itseäni heimolaiseksi ensi kaudella. Mielestäni joukkue on täynnä menestyksen nälkäisiä ja urallaan eteenpäin haluavia pelaajia. Tämän vuoksi koin itselleni parhaaksi paikaksi Mikkelin ja Jukurit. Ensi kaudella itselläni on vain yksi tavoite ja se on auttaa viemään Jukurit ensimmäistä kertaa Liigassa playoffeihin, kommentoi Salonen Jukureiden tiedotteessa.

Jukureissa ollaan tyytyväisiä uuteen pakkivahvistukseen.

– Hienoa, että saatiin Aleksi mukaan Jukureihin. Aleksi tuo mukanaan meille kokemusta voittamisesta ja myös kiekollista osaamista, mikä tulee näkymään erityisesti ylivoimapelissä. Aleksin tulon myötä meidän pakkikalusto on valmis, kommentoi Jukurien urheilutoimenjohtaja Mikko Hakkarainen.

Salonen voitti Tapparassa kaksi Suomen mestaruutta ja yhden hopean. Päättyneellä kaudella hän saalisti 60 ottelussa tehopisteet 5+9=14.