Pelottavan hyvä NHL-hyökkääjä saapumassa MM-kisoihin – ykköshyökkääjä Yhdysvalloille?

© Kuva: Getty Images

Kevään MM-kisoihin ei ole enää kuukauttakaan aikaa, ja huhut NHL:stä osallistuvista pelaajista kiihtyvät entisestään. Nyt vaikuttaa siltä, että yksi taitava tähtihyökkääjä on näyttänyt vihreää valoa Yhdysvaltojen maajoukkueelle.

New York Rangersin ykköskentän pelaaja Chris Kreider on tulossa Tanskan MM-karkeloihin, kertoo New York Post. Vasemmalla laidalla viihtyvä hyökkääjä on edustanut maataan aikaisemmin vuonna 2010 ja 2011.

Kulunut kausi oli valtaisa pettymys Kreiderille ja Rangersille. Kausi päättyy runkosarjaan, ja hyökkääjä oli sivussa yhteensä 24 ottelusta useiden vaivojen takia. Hän on ehtinyt tekemään 57 ottelussa tehot 16+21=37. Mieheltä ollaan viimeiset kolme vuotta totuttu näkemään yli 40 pisteen kausia.

Tanskan MM-kisat alkavat 4. toukokuuta. Yhdysvallat avaa turnauksen ottelulla Kanadaa vastaan. Se pelaa samassa lohkossa Suomen kanssa.