Nashville Predatorsin hyökkääjä Ryan Hartman sortui hyvin typerään temppuun torstain vastaisen yön NHL-kierroksella.

Hartman taklasi kolmannessa erässä rumalla tavalla Colorado Avalanchen hyökkääjää Carl Söderbergiä pään alueelle. Ruotsalaispeluri loukkaantui tilanteessa ja poistui välittömästi pukukoppiin.

Tuomarit päästivät Hartmanin pälkähästä, koska 23-vuotias jenkkipeluri sai vain kahden minuutin jäähyn ryntäämisestä.

Hartmania voi kuitenkin odottaa NHL:n kurinpidon kuulustelu tilanteesta.

– Tuo Hartmanin taklaus voi tuoda pelikieltoa. Todella paha taklaus, Sportsnetin toimittaja Andrew Berkshire sanoi Twitterissä.

Jos Hartmania odottaa pelikielto, se voi olla huippu-uutinen Predatorsin popcorn-osastolla istuville hyökkääjille Eeli Tolvaselle ja Miikka Salomäelle. Suomalaispelurit olisivat suurella todennäköisiä paikkaajia Harmanin mahdollisesti jättämälle tyhjälle aukolle kokoonpanossa.

Katso Hartmanin taklaus klikkaamalla tästä.

Predators voitti kamppailun lopulta lukemin 3-2 ja nousi pudotuspelisarjan otteluvoitoissa johtoon 3-1.