TPS-Tappara
Keskiviikkona 4.4 klo 18.30
Liiga

Liigan jännittävät välierät jatkuvat toisella otteluparilla, kun TPS saa vastaansa hallitsevan mestarin Tapparan.

TPS on ollut kaikissa kauden otteluissa niskan päällä, ja kotivoitolle löydätkin upean kertoimen Mr.Greenin kautta ja päälle vielä 50€ ilmaisvedot!

LYÖ VETOA: TPS voittaa kertoimella 2.25

Lunasta samalla 50€ ilmaisvedot:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

TPS on ollut kuluvan kauden suurimpia yllättäjiä, kun joukkue taisteli runkosarjassa aina toiselle sijalla ja ansaitsi näin tärkeän kotiedun itselleen. SaiPa haastoi joukkueen puolivälieräsarjassa, mutta TPS eteni jatkoon otteluvoitoin 4-2. Nyt karstat on varmasti poltettu koneesta ja joukkue on valmis alusta alkaen kovaan taisteluun Tapparaa vastaan. Ikäviä uutisia tuli juuri välierien alla, tähtipuolustaja Henrik Tallinder ei pysty pelaamaan enää tällä kaudella. Iso menetys joukkueelle.

Tapparalta on koko kausi odotettu nähtyä enemmän, mutta hallitseva mestari ei ole sanonut viimeistä sanaansa vielä tämänkään kauden osalta. KalPa kaatui tyylikkäästi edellisessä otteluparissa, mutta nyt vastus kovenee kertaheitolla. Tapparaan on kauden mittaan hankittu mm. Henrik Haapala vahvistamaan joukkuetta, mutta jotain joukkueesta edelleen puuttuu, ovatko runkopelaajien vatsat kuitenkin täynnä tulleen menestyksen myötä. Kausi on kuitenkin ollut nousujohteinen, joten ei TPS mitään ilmaiseksi kuitenkaan saa.

Arvio

 

TPS on ollut niskan päällä joukkueiden edellisissä kohtaamisissa, se on vienyt peräti viisi kohtaamista perättäin nimiinsä. Etenkin kotonaan joukkue on ollut rautaa.

Jännittävä välieräsarja saattaa hyvinkin edetä seitsemänteen peliin ja kotiedulla voi olla suuri merkitys jatkoonmenijän suhteen. TPS aloittaa ottelusarjan kotivoitolla ja siirtää paineet Tapparalle.