HIFK-Kärpät
Torstaina 5.4 klo 18.30
Liiga

Liigan jännittävät välierät jatkuvat, kun ryöstöretkellä käynyt HIFK saa vastaansa Kärpät.

HIFK ja Kärppien välillä on nähty maalirikkaita pelejä, ja niin tälläkin kertaa. Runsasmaaliselle voitolle löydät huippukertoimen Mr.Greenin kautta ja päälle vielä 50€ ilmaisvedot!

LYÖ VETOA: HIFK-Kärpät yli 5 maalia – kerroin 2.40

Lunasta samalla 50€ ilmaisvedot:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

HIFK teki sen mihin moni ei uskonut välierien avauksessa, joukkue haki selkeän 4-1 – voiton Raksilasta ja nappasi näin kotiedun itselleen. Nyt joukkueen pitäisi vain olla kotonaan totutun vahva, jotta jättiyllätys olisi valmis. HIFK on voittanut jo neljä ottelua putkeen, joten itseluottamus on varmasti korkealla.

Kärpät on tiukan paikan edessä, jääminen 0-2 – tappioasemaan kahden ottelun jälkeen olisi suurimmalle mestarisuosikille katastrofaalinen tilanne. Runkosarjan ylivoimainen voittaja ei ole päässyt vielä ihan parhaaseen liitoon pudotuspeleissä, nyt olisi korkea aika saada koneet kunnolla käyntiin.

Arvio

Joukkueet eivät keskinäisissä peleissä juurikaan jarruttele, vaan molemmat ovat pelanneet omaa iloista peliään. Viidessä edellisessä kohtaamisessa maaleja on tullut 5-7 per peli, joten maalirikasta ottelua on jälleen syytä odottaa.

Kärpät ei voi vain puolustaa Helsingissä, vaan nyt kyllä nähdään kovaa taistelua alusta loppuun saakka, ja maaleja on luvassa molemmissa kenttäpäädyissä.