Boston Bruins-Toronto Maple Leafs
Torstaina 26.4 klo 02.30
NHL

NHL-pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella on enää yksi ottelupari ratkaisematta. Bostonin ja Toronton välinen sarja on tilanteessa 3-3, joten ratkaisua haetaan seitsemännestä ottelusta.

Boston oli suvereeni runkosarjan lopussa ja vei tätäkin ottelusarjaa alussa mielin määrin. Joukkue pääsee kotonaan ratkomaan ottelua, ja kotiovoitolle löydätkin huippukertoimen Mr.Greenin kautta ja päälle vielä 50€ ilmaisvedot!

LYÖ VETOA: Boston voittaa kertoimella 2.08

Lunasta samalla 50€ ilmaisvedot:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

Boston oli runkosarjan viimeiset viikot yksi sarjan parhaimmista joukkueista. Joukkue päätti runkosarjan neljänteen sijaan ja Toronto-sarjakin näytti olevan pelkkä suupala Bostonille. Viimeisestä neljästä ottelustaan joukkue on hävinnyt kuitenkin jo kolmesti Torontolle ja sarja on aidosti aivan auki. Aina niin varma Tuukka Rask on muun joukkueen tavoin ollut epävarma kahdessa edellisessä pelissään, Raskin on noustava pian takaisin omalle tasolleen, tai kausi saa tylyn lopun.

Toronton peli on pikkuhiljaa parantunut ensimmäisen kierroksen aikana, mutta nykyjoukkueella joukkueen on turha haaveilla suuresta menestyksestä. Edellisten otteluiden voitot ovat olleet enemmänkin Bostonin huonoutta kuin Toronton hyvyyttä. Mitchell Marner on herännyt henkiin ja pukuttanut kuuteen oteluun kovat tehot 2+6. Joukkueen materiaali ei vielä ole riittävän laadukas kovaan pudotuspelikevääseen.

Arvio

Vaikka Boston onkin hukannut jo kaksi ratkaisun paikkaa, pääsee se vielä hakemaan sarjan päättävää voittoa kotikentällään. Tupa on varmasti täysi ja tuki joukkueen takana huomattava.

Jos Bostonin ykkösketju David Pastrnakin ja Patrice Berceronin johdolla löytävät saman vireen mikä heillä oli ottelusarjan alussa, Bostonissa juhlitaan jatkopaikkaa ja pudotuspelikevään jatkumista. Toronto on nyt luonnetesti uutta nousua tekevälle Bostonille.