Nyt lähti käsistä! Pudotuspeleissä viimeisen minuutin joukkotappelu

New Jersey Devilsin ja Tampa Bay Lightningin sarja syttyi viimeistään tänä yönä kunnolla liekkeihin, kun ottelun viimeisellä minuutilla nähtiin joukkotappelu.

Vain minuutti aiemmin Lightningin tähtipuolustaja Victor Hedman keihästi Devils-hyökkääjä Nico Hischieriä kulkusille. Devils-hyökkääjä Brian Boyle oli saamassa kahden minuutin rangaistusta kiinnipitämisestä, kunnes Lightningin Cory Conacher viskasi Boylen mailan kauemmas ja miehet aloittivat tönimisellään ketjureaktion.

Lopulta kaukalo oli täynnä taistelupareja. Tilanteesta tuomittiin yhteensä täydet sata jäähyminuuttia.

Suihkukomennuksen itselleen ansaitsivat Devilsin puolelta Boylen lisäksi Drew StaffordDamon SeversonJohn MooreMiles Wood. Lightningin joukkueesta ennenaikaisen suihkun saivat Conacherin lisäksi Chris KunitzMihail SergatshevCedric Paquette ja Braydon Coburn.