NHL-seura Colorado Avalanche teki harvinaisen tempun!

© Kuva: Getty Images
Stanley Cupissa voitot tasan! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Colorado Avalanche teki viime yönä Suomen aikaa harvinaisen tempun. Avalanche oli tappiolla viisi minuuttia ennen loppua Nashville Predatorsille NHL:n pudotuspeleissä, kunnes Gabriel Landeskog tasoitti ensin 1-1:een ja Sven Andrighetto teki voittomaalin. Mikko Rantanen sai syöttöpisteen ensimmäiseen maaliin.

Avalanche oli näin ensimmäinen joukkue sitten Chicago Blackhawksin, joka on noussut tappioasemasta viimeisen vitosen aikana voittoon. Blackhawks teki näin Stanley Cupin kuudennessa finaalissa 2013 ja kaatoi Boston Bruinsin.

Colorado kavensi ottelusarjan tilanteeksi 2-3.

Stanley Cupissa voitot tasan! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!