MTV Sport: Tällaista päävalmentajaa liigajoukkue hakee yllättäen lähteneen luotsin tilalle

© Kuva: Juha Tamminen

Yksi kotimaisen kiekkokevään suurimpia uutisia oli taannoin kuultu Jukurien ex-luotsi Risto Dufvan kohtalo. Mikkeliläisiä liigataipaleen alussa vähintäänkin kelvollisin tuloksin johdattanut päävalmentaja ei nimittäin savolaispoppoon penkin takana jatka.

Nyt MTV Sport kirjoitti uutisessaan, että Jukurit on luonnollisesti etsinyt nyt uutta vastuuvalmentajaa. Prosessi etenee, vaikkei nimiä esille nouse – vielä.

– Prosessi on edennyt. Urheilutoimenjohtaja (Mikko) Hakkarainen on ollut yhteydessä eri kandidaatteihin. Haastattelukierrokset ovat nyt edessä, Jukurien toimitusjohtaja Tuomas Muotka valotti MTV Sportille.

Tällä hetkellä ehdokkaita on jonkin verran.

– Tässä vaiheessa puhutaan muutamista vaihtoehdoista, Muotka täsmensi.

Lisäksi toimitusjohtaja kertoi sivustolle, minkälaista päävalmentajaa Jukurit nyt etsii.

– Speksit liittyvät siihen, että pitää ymmärtää nykyinen tilanne. Meillä on tietynlainen joukkue kasassa. Meillä on apuvalmentajat kasassa. Meillä on hiottu organisaatiossa urheilupuolen rooleja. Valmentajan pitää osua tuohon sapluunaan, Muotka pohti.

Jukurien kausi Liigassa päättyi 13:nteen sijaan ja runkosarjaan.

Maikkarin alkuperäisen uutisen voit lukea painamalla tätä.