Minnesota Wild tekee rajuja ketjumuutoksia – Mikael Granlund nostettiin ykköseen!

© Kuva: Getty Images

Kaksi ensimmäistä pudotuspeliottelua hävinnyt Minnesota Wild etsii ratkaisuja, jotta se voisi kääntää ottelusarjan edukseen. Joukkue kohtaa Winnipeg Jetsin jälleen ylihuomenna ja todennäköisesti uusilla ketjuilla.

Wild harjoitteli lauantaina. Harjoituksista oli pääteltävissä, että kokoonpanomuutoksia oltiin tehty, sillä esimerkiksi Mikael Granlund ei enää luistellut totutusti kakkosketjussa Mikko Koivun ja Zach Parisen kanssa.

Suomalaislaituri oltiin nostettu Eric Staalin ja Jason Zuckerin tähdittämään kärkiketjuun, ja hänen paikkansa kakkosessa täytti sveitsiläinen Nino Niederreiter.

Kolmikko ei ole ensimmäistä kertaa yhdessä tällä kaudella. He muodostivat helmikuun aikana yhden NHL:n kuumimmista trioista, kun parhaimmillaan se saalisti hirvittävät 26 tehopistettä vain kolmen ottelun sisällä.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.