Mikko Rantasen kausi jatkuu pudotuspeleissä – voitti suomalaisten pistepörssin

© Kuva: Getty Images

Colorado Avalanchen runkosarjan viimeisessä ottelussa sille kelpasi vain suora voitto. Mikä tahansa muu tulos olisi tarkoittanut kauden päättymistä, sillä edellä ollut St. Louis Blues, joka oli myös Avalanchen vastustaja, tarvitsi vain yhden pisteen.

Avalanche hoiti homman kotiin tyylillä. 5-2-kotivoitto ja venyi pudotuspeleihin ensimmäistä kertaa neljään vuoteen.

Suomalaishyökkääjä Mikko Rantasella oli näppinsä pelissä lopputuloksessa. Hän syötti Tyson Barrien ylivoimamaalin, joka vei Avalanchen 2-0-johtoon. Näin Rantasen runkosarjasaldoksi jäi komea 29+55=84. Sillä irtosi NHL:ssä pelaavien suomalaisten sisäisen pistepörssin ykkössija.

Ensimmäisen pudotuspelikierroksen vastus ei voisi olla juuri kovempi, sillä vastaan asettuu runkosarjan voittaja ja vahva mestarisuosikki Nashville Predators.

LEIJONAT PUREE JENKKIÄ MATKALLA KULTAAN! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️