Liiga-seura pudotti uutispommin! Uransa tähän kauteen päättänyt pelaaja toimitusjohtajaksi

© Kuva: Ilari Isotalo

SaiPa vastasi perjantain suurimmasta kiekkopommista, kun seura tiedotti vaihtavansa toimistusjohtajaa. Marko Ek siirtyy syrjään ja SaiPan uutena toimitusjohtajana aloittaa tähän kauteen pelaajauransa päättänyt maalivahtilegenda Jussi Markkanen.

– Näimme omistajan osallistumisen operatiiviseen toimintaan tärkeänä suunnanmuutoksena. Tämä oli nopea päätös, kun Jussi oli nyt vapaana. Uskomme että Jussi klaaraa tämän 24/7 homman erinomaisesti, Liiga-SaiPa Oy:n hallituksen puheenjohtaja Timo Tersa toteaa tiedotteessa.

Markkasella ei ole kokemusta liikejohtamisesta, mutta hän uudesta pestissä innoissaan.

– Jääkiekko on ollut minulle suuri intohimo koko elämäni ajan. Samasta syystä lähdin aikanaan SaiPan omistajaksi. Olen ollut innolla mukana kehittämässä tätä seuraa, aikaisemmin hallituksen jäsenenä sekä pelaajana. Haluan tuoda oman panokseni SaiPan kehittämiseen, joten päätin ottaa tarjotun roolin vastaan, Markkanen totesi.

Jussi Markkanen palasi SaiPaan 11 vuoden ulkomaan kauden jälkeen 2013-2014. Hän on edustanut SM-liigassa myös Jokereita ja Tapparaa. Markkanen pelasi urallaan myös NHL:ssä, Sveitsissä sekä KHL:ssä.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.