Liiga-seura pudotti uutispommin! Uransa tähän kauteen päättänyt pelaaja toimitusjohtajaksi

© Kuva: Ilari Isotalo
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

SaiPa vastasi perjantain suurimmasta kiekkopommista, kun seura tiedotti vaihtavansa toimistusjohtajaa. Marko Ek siirtyy syrjään ja SaiPan uutena toimitusjohtajana aloittaa tähän kauteen pelaajauransa päättänyt maalivahtilegenda Jussi Markkanen.

– Näimme omistajan osallistumisen operatiiviseen toimintaan tärkeänä suunnanmuutoksena. Tämä oli nopea päätös, kun Jussi oli nyt vapaana. Uskomme että Jussi klaaraa tämän 24/7 homman erinomaisesti, Liiga-SaiPa Oy:n hallituksen puheenjohtaja Timo Tersa toteaa tiedotteessa.

Markkasella ei ole kokemusta liikejohtamisesta, mutta hän uudesta pestissä innoissaan.

– Jääkiekko on ollut minulle suuri intohimo koko elämäni ajan. Samasta syystä lähdin aikanaan SaiPan omistajaksi. Olen ollut innolla mukana kehittämässä tätä seuraa, aikaisemmin hallituksen jäsenenä sekä pelaajana. Haluan tuoda oman panokseni SaiPan kehittämiseen, joten päätin ottaa tarjotun roolin vastaan, Markkanen totesi.

Jussi Markkanen palasi SaiPaan 11 vuoden ulkomaan kauden jälkeen 2013-2014. Hän on edustanut SM-liigassa myös Jokereita ja Tapparaa. Markkanen pelasi urallaan myös NHL:ssä, Sveitsissä sekä KHL:ssä.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS