Lähde: NHL-seura ei halua vaimonsa hakannutta supertähteä riveihinsä – nämä NHL-joukkueet miehen perässä!

© Kuva: Getty Images

Uutisoimme viime viikolla, että venäläinen tähtipuolustaja Slava Voinov ei halua tehdä jatkosopimusta KHL-seura Pietarin SKA:n kanssa ja hän tavoittelee ensi kaudeksi paluuta NHL:ään.

Los Angeles Kings omistaa kolme vuotta sitten NHL:stä KHL:ään siirtyneen Voinovin oikeudet, mutta venäläislehti Sports Business Onlinen tietojen mukaan Kings ei halua venäläistähteä takaisin. Syy tähän saattaa johtua miehen synkästä historiasta.

Stanley Cupin kahdesti urallaan voittanut 28-vuotias Voinov pelasi NHL:ssä Los Angeles Kingsin riveissä neljän kauden ajan, kunnes hän ajautui kaudella 2014-15 pahoihin ongelmiin Yhdysvaltojen lain kanssa.

Voinovin todettiin pahoinpidelleen vaimonsa, jonka seurauksena hän joutui istumaan vankilassa 90 päivän ajan.

Kings halusi purkaa NHL-sopimuksen Voinovin kanssa sopimusrikkoon vedoten, mutta tämä ei kuitenkaan koskaan tapahtunut, koska venäläispeluri poistui itse maasta, kun hän uhattiin karkoittamisella Yhdysvalloista.

Sports Business Online uutisoi tiistaina, että Voinovin perässä olisi peräti viisi muuta NHL-seuraa. Nämä ovat Florida Panthers, Montreal Canadiens, New York Islanders, New York Rangers ja Winnipeg Jets.

Voinovin nykyinen sopimus SKA:n kanssa päättyy toukokuun 30. päivä, mutta NHL-paluun esteenä on vielä muun muassa työviisumin saaminen Yhdysvalloissa.

Jos Voinov tekee paluun NHL:ään, häntä odottaa TSN:n mukaan ainakin NHL:n komissaarin Gary Bettmanin kuulustelu sekä mahdollinen pelikielto sopimusrikon takia.