KeuPa HT:n mestaruusjuhlista leviämään lähtenyt kuva hajonneesta Mestis-pokaalista on herättänyt paljon keskustelua sosiaalisessa mediassa.

Keuruulaiset saavuttivat tällä kaudella seurahistoriansa ensimmäisen Mestis-mestaruuden, eikä pokaalikaan välttynyt takaiskuilta illan riennoissa. Useasti aiemminkin hajonnut pokaali nimittäin lojui monessa osassa lattialla. Tilanteesta oli ladattu video Snapchattiin ja siitä oli otettu kuvakaappauksia, jonka kautta asia lähti leviämään somessa.

Lue myös: Mitä ihmettä? KeuPa HT:n mestaruusjuhlista leviää hurja kuva – Mestis-pokaali täysin palasina!

KeuPan pelaajat totesivat myöhemmin tiistaina Ilta-Sanomille, että pokaali on ehjänä vieressä. Eivätkä he väärässä olleetkaan, sillä takaisin kokoon saatu pokaali esiteltiin tiistaina keuruulaisille.

Keskustelua herättäneen kuvan aidoksi todistaa puolestaan kuvan yläkulmassa istuva henkilö, jolla on KeuPan pelipaita yllään hajonneen palkinnon vierässä. Myös seuran sponsori Otava näkyy kuvassa.

– Kyllä se taitaa kyseinen pytty olla.

– En tiedä, onko se noin klesana (rikki) ollut ikinä, mutta kyllä se saadaan parsittua kokoon, Mestiksen viestinnästä vastaava Iiro Junnila totesi HS:lle.

Voit katsoa kuvan pokaalista alta tai täältä.

Julius Kapiainen

@JuGiCaesar
No mutta siellähän on vedetty ihan edarina 🏆#mestis #KeuPaHT