KooKoo yllätti Liigan pelaajamarkkinoilla – kaksi lahjakasta ruotsalaishyökkääjää sopimukseen!

© Kuva: Pekka Mäntylä
Jättikerroin 50,00 Teemu Pukin maalille

Liigaseura KooKoon kausi päättyi pettymykseen, kun joukkue sijoittui runkosarjassa toiseksi viimeiseksi.

Ensi kauden joukkueen rakentaminen näyttäisi kuitenkin jatkuvan positiivisissa merkeissä, kun seura vahvisti kaksi tuoretta sopimusta maanantaina.

Joukkueessa jatkaa jopa yllättäen ruotsalaishyökkääjä Malte Strömwall. Kesken kauden Kouvolaan siirtynyt ruotsalaisnuorukainen säväytti taiturimaisilla otteillaan ja iski pelaamassaan 37 ottelussa komeat 14 maalia.

Kysyntää olisi varmasti ollut muuallakin 23-vuotiaalle Strömwallille.

– Malte on hyökkäyssuuntaan raikas ja ahnas pelaaja, kuten kaikki varmasti viime kaudella saivat huomata. Uskomme, että kokonainen kausi tutussa ympäristössä johtaa vieläkin kovempaan tulokseen, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kommentoi seuran tiedotteessa.

– Ottajia olisi ollut muuallakin, joten on meille tietysti positiivinen asia, että nuori ja lahjakas pelaaja halusi jatkaa juuri Kouvolassa.

Toinen maanantaina julkaistu vahvistus on Ruotsin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla tällä kaudella onnistunut hyökkääjä Erik Karlsson.

Ruotsin Nuorten MM-joukkuettakin urallaan edustanut 23-vuotias Karlsson on maineikkaan Frölundan kasvatti. Tällä kaudella hän teki Timrån joukkueessa isossa roolissa 52 ottelussa tehot 9+19=28.

Karlssonilta löytyy myös NHL-varaus Carolina Hurricanesiin kesältä 2012.

– Erik on nopea luistelija ja juonikas pelaaja hyökkäyspäässä, mutta myös tunnollinen kahden suunnan pelaaja, Kultanen kertoo.

– Hän oli meille vaihtoehtona esillä jo vuosi sitten, mutta nyt saimme raiteet kohtaamaan. Erikillä on alla hyvä kausi suuressa roolissa ja hän on ollut tehokas etenkin ylivoimalla.

Jättikerroin 50,00 Teemu Pukin maalille