Iltalehti kirjoitti torstaina uutisessaan, että Mestiksen finaaleissa pelaavan KeuPa HT:n toimistoon murtauduttiin keskiviikon ja torstain välisenä yönä, mutta murtautumisesta ei jäänyt minkäänlaista merkkiä.

Sivusto kirjoitti, että sekä Keuruun jäähallin toimistosta että kioskista on poliisin mukaan hävinnyt isot summat rahaa. Sisä-Suomen poliisi tutkii Mestiksen kolmannen finaalin jälkeisenä yönä, eli 11.-12. huhtikuuta välisenä aikana tapahtunutta rikosta.

Poliisi on tehnyt paikkatutkintaa tiloissa, joissa rikolliset ovat käyneet noin kello 22:n ja 12:n välillä. Seuran työntekijät eivät ole tuona aikana olleet tiloissa.

– Koska jäähallilla ei ole muuta murtoon viittaavaa, on mahdollista, että tekijä tai tekijät ovat piiloutuneet jäähallin kätköihin eilisen pelin jälkeen, poliisi mietti.

Lähes tuhat katsojaa vetänyt kolmas finaali pelattiin keskiviikkona. Koska murrosta ei ole merkkejä ja ajankohta täsmää, on mahdollista, että rikolliset olivat katsomassa peliä, ja jäivät hallille ennen kolttosia.

Itse ottelu sujui KeuPa HT:n kannalta iloisesti, sillä joukkue otti toisen kiinnityksen sarjan mestaruuteen.

Alkuperäisen jutun voit lukea painamalla tätä.