Växjö Lakers on voittanut SHL:n mestaruuden kaudella 2017-18.

Joukkueen mestaruusjuhlat saatiin käytiin sunnuntai-iltana, kun joukkue kukisti neljännessä finaaliottelussa Skellefteå AIK:n maalein 5-0. Koko finaalisarja meni Växjölle suoraan voitoin 4-0, jonka lisäksi maaliero oli murskaava 20 tehtyä maalia ja yksi päästetty maali.

Mestaruusjoukkueesta löytyy myös suomalaisväriä, sillä hyökkääjät Janne Pesonen ja Tuomas Kiiskinen nähtiin joukkueessa merkittävissä rooleissa. Pesoselle mestaruus on ensimmäinen ja Kiiskiselle toinen.

35-vuotias Pesonen kärsi kauden aikana loukkaantumisista, mutta hän ehti viimeistelemään runkosarjassa 30 otteluun tehot 8+14=22. Pudotuspeleissä 12 otteluun syntyi puolestaan tehot 3+5=8.

31-vuotiaalle Kiiskiselle kausi Växjössä oli jo uran neljäs. Hän esiintyi runkosarjassa 36 ottelussa tehopistein 7+12=19. Pudotuspeleissä 13 otteluun syntyi puolestaan tehot 4+6=10.