Antti Raanta kokee aavikolla tulevan jotain erityistä: ”Haluan olla se kaveri”

© Kuva: Getty Images

Arizona Coyotesin kanssa kolmivuotisen jatkosopimuksen solminut Antti Raanta on ilmeisen toiveikas seuran tulevaisuudesta.

Jo vuosia sarjan pohjamudissa pyörinyt organisaatio on ollut murheenkryyni, jolle muut ovat nauraneet. Raanta haluaa olla muuttamassa tätä käsitystä.

– Minusta tuntuu, että Arizonassa on jotain erityistä tulossa. Haluan olla osa kehittyvää ryhmää. Haluan olla se kaveri, joka ratkaisee otteluita ja on yksi johtavista pelaajista, maalivahti kommentoi Arizona Sportsille.

Rauman Lukon kasvattia kosketti erityisesti se, että miten paljon johtoryhmä halusi hänen pysyvän aavikolla. Raanta torjui heikon joukkueen edessä mainiosti ja erinomaisilla tilastoilla. Hän pysäytti kiekkoja 93 prosentin varmuudella. Tämä ei varmasti hillinnyt Coyotes-organisaation halua kiinnittää Raanta pidemmäksi aikaa.

– Valmennusjohto, omistajat ja kaikki muut halusivat, että jään tänne. Minulla oli samoja tuntemuksia koko ajan. Olen tyytyväinen, että he halusivat pitää minut.

– Minulla on paloa pelata yhä enemmän ja haluan saada mahdollisuuksia näyttää olevani numero ykkönen. Olen todella iloinen tästä mahdollisuudesta.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.