Winnipeg Jets otti viime yönä täydet pisteet kotiin, kun Anaheim Ducks kaatui jatkoajan jälkeen lukemin 3-2.

Ottelun ratkaisseen jatkoaikamaalin iski sensaatiomaista kautta pelaava tulokashyökkääjä Kyle Connor. Osuma oli 21-vuotiaan pikakiiturin toinen jatkoaikamaali tällä kaudella, kun edellinen tapahtui Jetsin viime ottelussa.

Connorista tuli Jetsin historian ensimmäinen tulokaspelaaja, joka on kyennyt tekemään kaksi jatkoaikamaalia yhden kauden aikana. Edes Jetsin entiset supertulokkaat Patrik Laine tai Teemu Selänne eivät kyenneet vastaavaan temppuun.

Connorista tuli myös samalla NHL:n historian toinen tulokaspelaaja, joka on iskenyt kahdessa peräkkäisessä pelissä jatkoaikamaalin. Samaan ja jopa parempaan suoritukseen on pystynyt vain Edmonton Oilersia edustanut hyökkääjä Andrew Cogliano, joka pyssytti jatkoaikamaalin peräti kolmessa peräkkäisessä ottelussa kaudella 2007-08.

Nuoren supertulokkaan Ducks-ottelun osuma oli hänen kauden viides voittomaali ja hän nousi sen ansiosta todella kovaan kastiin. Hänestä tuli Jetsin historian (1979-96 ja 2011-) neljäs pelaaja, joka on ampunut tulokaskaudellaan viisi voittomaalia. Tähän suoritukseen ovat pystyneet vain Patrik Laine (5), Pat Elynuik (6) ja Teemu Selänne (7).

Connor on osoittautunut Jetsille todelliseksi timantiksi, kun hän on tehnyt tällä kaudella 68 peliin huimat 28 maalia ja 47 tehopistettä. Connor on NHL:n tulokkaiden maalipörssin toisella sijalla ja vain yhden osuman päässä kärkipaikkaa pitävästä Brock Boeserista.

Jetsiin kesällä 2015 ensimmäisen kierroksen 17. vuorolla valittu jenkkihyökkääjä on ollut tulikuumassa vireessä viime aikoina, kun hän on nakuttanut edelliseen viiteen peliin peräti kuusi maalia.

Winnipeg Jets

@NHLJets
5️⃣-hole! 😲

@KyleConnor18 with a b-e-a-utiful shot to score the @EASPORTSNHL OT winning goal and lock in the W!

#GoJetsGo #ANAvsWPG