Lännen konferenssin kärkisijoilla keikkuva Winnipeg Jets on menestynyt kuluneella kaudella erityisen hyvin maalintekosektorilla. Joukkueen ehdoton tähtipelaaja Patrik Laine on noussut maalipörssissä toiseksi ja on jahtaa vimmatusti kärkinimi Aleksandr Ovetshkinia, joka on maalin karkumatkalla.

Viime aikoina tamperelaisen maalihanat ovat kuitenkin jumiutuneet. Yksi syy voi olla viime viikon alussa sattunut loukkaantuminen, josta hän on nyt pikavauhtia toipunut.

Jetsillä ei ole siltikään ollut syytä huoleen, sillä parrasvaloihin on astunut joukkueen tulokaspelaaja Kyle Connor. Tällä viikolla 21-vuotias laituri teki historiallisen tempun, kun hän iski kahdessa perättäisessä ottelussa jatkoaikamaalin. NHL:n historiassa ainoastaan Andrew Cogliano on kyennyt samaan debyyttikaudella.

Connor nousi viikon maalien kautta tulokkaiden maalipörssin jaetulle kärkisijalle. Hän ja Brock Boeser ovat tehneet molemmat 29 maalia.

NHL antoi suuren tunnustuksen nuorelle pelaajalle ja valitsi hänet viikon tähdistön kolmanneksi nimeksi. Viime viikon kolmesta ottelusta Connor saalisti tehot 4+2 ja johdatti Winnipegin kolmeen voittoon.

Tähdistön kirkkaimmaksi valittiin pistepörssin piikkipaikan vienyt Connor McDavid. Kaksikon väliin sijoittui Jake Allen.

NHL

@NHL
A new points leader, a goalie making a playoff push and a high-scoring rookie are your @Molson_Canadian Three Stars of the Week!

⭐ @cmcdavid97
⭐⭐ @34jallen
⭐⭐⭐ @KyleConnor18

Details: atnhl.com/2Gbq0Gs