© Kuva: Getty Images

Wayne Gretzky nimesi yhden NHL-tähden, joka ansaitsee Stanley Cup -mestaruuden – ”Antanut aina kaikkensa”

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Kaikkien aikojen NHL-pelaaja Wayne Gretzky pohti NHL.com:in toimittaja Derek Van Diestin kanssa, kenelle hän soisi uran ensimmäisen Stanley Cup -mestaruuden. Vastausta ei tarvinnut kauan miettiä.

Gretzky toivoo, että Washington Capitalsin maalitykki ja nykyinen kapteeni Aleksandr Ovetshkin saisi nostaa Lord Stanleytä edes kerran uransa aikana. Hänen mielestään venäläinen supertähti ei ole voinut tehdä enempää ansaitakseen sen.

– Jos on yksi kaveri, joka ei ole voittanut Stanley Cupia, mutta ansaitsee sen, niin se on hän. Ovetshkin on tehnyt hurjia määriä töitä jääkiekon, Washington Capitalsin ja hänen maansa puolesta, Gretzky kertoo.

Neljä kertaa kunnian saanut Gretzky näkee Ovetshkinissa mestarin ominaisuudet.

– Haluan nähdä hänen nostavan Stanley Cupin jonakin päivänä, koska uskon hänen käyttäneensä koko sydämensä ja sielunsa tullakseen paremmaksi pelaajaksi.

Ovetshkin pääsee jälleen nauttimaan kevään ratkaisupeleistä, kun Washington Capitals on lähes varmistanut paikkansa pudotuspeleihin. Runkosarjassa viime vuosina menestyneellä joukkueella on pelottava lähihistoria playoff-kierroksilla, kun se on pudonnut konferenssien välierissä jo kolmesti putkeen. Viimeksi Capitals eteni sitä pidemmälle kaudella 1997-1998, kun se hävisi finaalissa Detroit Red Wingsille.

 

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!