Vau! Patrik Laine teki ällistyttävää NHL-historiaa – jätti NHL:n kaikkien aikojen legendan tylysti taakse!

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Patrik Laine jatkoi huimaa virettään, kun Winnipeg Jets hävisi jatkoajan jälkeen Washington Capitalsille lukemin 3-2.

Laine tasoitti ottelun kolmannessa erässä 2-2:een ja kirjasi samalla kauden 41. osumansa. (Lue pelistä lisää klikkaamalla tästä.)

Laine teki uransa 77. maalin ansiosta historiaa, kun hän ohitti yhden NHL:n kaikkien aikojen legendan Wayne Gretzkyn sekä Brian Bellowsin ohi NHL:n kaikkien aikojen kolmanneksi eniten maaleja alle 20-vuotiaana tehneenä pelaajana.

Laineella on tilaston toisella sijalla olevaan Dale Hawerchukiin matkaa enää kahdeksan osumaa. Kärkipaikkaa hallussaan pitävä Jimmy Carson on suurella todennäköisyydellä jo täysin tavoittamattomissa, koska Laine täyttää 20 vuotta tämän kauden päätteeksi, eikä ottelut tule millään riittämään.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!