Kuten sivustomme tänään kirjoitti, teki NHL:ssä pudotuspelipaikkansa sinetöinyt Vegas Golden Knights kovan tempun venyttyään jatkoon.

Kovan tempun runkosarjassa on tehnyt myös ruotsalaishyökkääjä William Karlsson. Hän sai viime yönä Colorado Avalanchea vastaan rikki jo 40 maalin rajan, ja Vegas-tähti keikkuu tuolla määrällä koko sarjan maalipörssin neljäntenä.

Edellä ovat vain Alex Ovetshkin, Patrik Laine ja Jevgeni Malkin.

Viasportin videon tyhjään rysään syntyneestä maalista voit katsoa painamalla tätä.

Debytanttijoukkueen hyökkääjän tempun kovuudesta jotain kertoo se, että Karlsson ylitti 40 maalin rajan ensimmäisenä ruotsalaisena sitten olympiakultaa ja -hopeaa aikoinaan voittaneen Daniel Sedinin ja kauden 2010-2011.

Toinen järisyttävä fakta on se, että hänen edellinen kausikohtainen maaliennätys oli yhdeksän häkkiä Columbus Blue Jacketsin paidassa kaudelta 2015-16. Ruotsalainen murskasi edellisen enntyksensä siis heittämällä – toistaiseksi 31 maalilla.

Lisäksi Karlsson ei esimerkiksi tilastosivu Eliteprospectsin mukaan ollut koskaan painanut urallaan miesten sarjoissa (Allsvenskan, SHL, AHL ja NHL) kausikohtaisesti lähellekään 40 maalia.