Viime yön NHL-kierroksella Minnesota Wild paransi asemaansa läntisen konferenssin viidentenä, kun se kukisti playoff-paikoista haaveilevan Dallas Starsin maalein 5-2. Ottelussa paljon vastuuta ottanut Mikael Granlund teki upeat 1+2 tehot.

Suomalaistaituri tasoitti ottelun 1-1:een komealla laukauksella. Minnesota pelasi neljän minuutin alivoimaa, kun Granlund ja joukkueen kapteeni Mikko Koivu karkasivat kahdella yhtä vastaan kohti Dallasin maalia. Granlund osoitti jälleen erinomaista pelinäkemystään, eikä lähtenyt hakemaan hankalaa syöttöä Koivulle, vaan pisti kiekon komeasti tolpan kautta reppuun.

Tähtipaitojen maalilla torjunut Kari Lehtonen oli täysin voimaton tarkan laukauksen edessä. Maalivahdin ilta oli muutenkin synkkä, kun hän torjui ainoastaan 17 laukausta 21:stä. Samalla Dallasin jatkohaaveet saattoivat kadota kokonaan, sillä ero viimeisille pudotuspelipaikoille kasvoi entisestään.

(Granlundin MAALI)

Ottelun toisessa erässä Granlund tarjoili erinomaisen syötön tähtihyökkääjä Zach Pariselle. Suomalainen pujotteli juonikkaasti Dallasin puolustuksen ohi ja syötti Pariselle lähes tyhjän maalin, josta harva olisi erehtynyt.