Suomalaistähden joukkue vaeltaa syvällä NHL:ssä – antoi yllättäviä kommentteja raskaasta kaudesta

© Kuva: Getty Images

NHL:n vähääkään seurannut tietää, miten surkeasti Arizona Coyotesin kausi on sujunut. Kolmesta edellisestä pelistä kaksi voittanut joukkue on osoittanut talven mittaan pieniä piristymisen merkkejä, vaikka se läntisen konferenssin viimeisenä 61 pinnalla onkin.

Mutta vaikka pistepussi on laiha, ja pudotuspelit jäävät haaveeksi taas kerran, on kojoottipaitojen leirissä fiilis ilmeisen hyvä – jopa yllättävän hyvä siihen nähden, miten vaikeaa pupeltamista koko kausi on ollut.

– On oikeastaan aika hienoa pelata. Kävimme joulun aikaan keskusteluja joukkueen kanssa, että pelaamme hyvin, mutta löydämme tavat hävitä ottelut, Arizonan yksi suurimmista tähdistä, Antti Raanta sanoi edellisen voittopelin, eli Buffalo Sabres -taiston jälkeen NHL.comin suomenkieliselle sivustolle.

Jos on Suomen mestaria uskominen, voisi Arizona saada kaudelleen kunniakkaan päätöksen. Sen urakka NHL:ssä loppuu kauden 2018-19 osalta huhtikuussa, kahdeksan ottelun päästä.

– Muutaman voiton jälkeen olemme alkaneet saada koko porukan samalle sivulle eikä mukana ole enää vapaamatkustajia. Tämä toimii, Raanta totesi voittoisan Sabres-ottelun jälkeen.

Arizonan seuraava kamppailu on ohjelmassa ensi yönä, kun se punnitsee Aleksander Barkovin tähdittämän Florida Panthersin.

LEIJONAT PUREE JENKKIÄ MATKALLA KULTAAN! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️