Patrik Laine paljastaa maalivainunsa salaisuuden – Winnipeg valmistautuu pitkälle vieraskiertueelle

© Kuva: Getty Images
Jättikerroin 50,00 Teemu Pukin maalille

Patrik Laine on jatkanut uransa toisella NHL-kaudella siitä mihin viime keväänä jäi. Suomalaistykki on terveessä 40 maalin tahdissa ja noussut NHL:n ylivoimamaalitilaston kärkeen 16 osumallaan. Koko kauden tehosaldo on 33+22=55.

Ylivoimaosumien lisäksi Laine on tehnyt hyvää tulosta myös tasakentällisin. Kiekonkäsittely ja fyysisyys on parantunut tulokaskaudesta huomattavasti, ja Laine voi nyt luoda maalipaikkoja jopa yksinään. Hyvä esimerkki siitä nähtiin toissa yön ottelussa, jossa Laine kiermurteli Detroit Red Wingsin pelaajien keskellä ja laukoi pelivälineen ylähyllylle.

Ensimmäisestä NHL-vuodesta oppinut Laine paljasti, miksi onnistumisia on tullut niin paljon.

– Olen alkanut luistelemaan enemmän ja se on tuottanut tulosta. Yritän tehdä enemmän töitä ja pelata mahdollisimman yksinkertaisesti. Luistelu on mielestäni suurin syy hyvälle vireelle, Laine kommentoi winnipegiläiselle Chrisd-lehdelle.

Joukkueensa sisäistä maalipörssiä johtava Laine on ollut teini-ikäiseksi todella ahkera maalintekijä. Saman tahdin jatkuessa, hänellä on pian mahdollisuus nousta 2000-luvun ykköseksi.

Läntisessä konferenssissa kolmantena oleva Winnipeg Jets valmistautuu kauden pisimmälle vieraskiertueelle, kun se pelaa seuraavat kuusi ottelua vieraissa. Runkosarjaa joukkueella on jäljellä enää 18 ottelua.

 

Jättikerroin 50,00 Teemu Pukin maalille