Jokerit-Sotshi
Lauantaina 3.2 klo 16.00
KHL

KHL:ssä pudotuspelit alkavat. Jokerit aloittaa oman taipaleensa Sotshia vastaan.

Sotshi on ollut pirullinen vastustaja Jokereille jo pidemmän aikaa. Vierailijat voivat venyttää pelin aina jatkoajalle asti. Tuplavedolle löydät upean kertoimen Mr.Greenin kautta ja päälle vielä 50€ ilmaisvedot!

Jokerit-Sotshi X2 – kerroin 2.23! Lunasta samalla 50€ ilmaisvedot

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

Jokerit hävisi runkosarjan viimeisen ottelunsa Dinamo Riikalle 1-3. Tappio ei ollut paras mahdollinen lähtökohta heti perään alkaviin pudotuspeleihin. Joukkueella on tarkka mietinnän paikka, miten peli saadaan uomiinsa heti pudotuspelien avausottelussa.

Sotshi selvisi pudotuspeleihin lopulta kohatalaisen selvästi, vaikka voittikin vain kaksi ottelua viidestä viimeisestä. Joukkue ei pysty viimeistelemään yhtä tehokkaasti kuin Konferenssin kärkiseurat, myös puolustuspään pelaamisessa löytyy petrattavaa KHL:n ehdottomiin kärkijoukkueisiin verrattuna.

Arvio

Vaikka tasoero onkin selkeä Jokereiden hyväksi, on Sotshi ollut todella vaikea vastustaja narrilaumalle. Sotshi on vienyt nimiinsä kaikki viisi edellistä kohtaamista, kaikkien aikojen kohtaamisissa Sotshi johtaa 9-2.

Jokerit voi olla hyvinkin ongelmissa ensimmäisessä pudotuspelissään, Jokeritkin on parhaimmillaan altavastaajana, ei ennakkosuosikkina. Otelu etenee tasaisissa merkeissä loppuun asti, eikä jatkoaikakaan ole mahdottomuus. Ratkaisut syntyy pienillä marginaaleilla.