Päivän varma: SaiPan voitolla hyvät rahat – ja 50€ ilmaisvedot tarjolla

SaiPa-Pelicans
Tiistaina 13.3 klo 18.30
Liiga

Pudotuspelien ensimmäinen kierros Liigassa alkaa, kun yhteen ottavat SaiPa sekä Pelicans.

SaiPa on pelannut etenkin kotonaan hyvää lätkää, ja suoralle kotivoitolle löytyykin makea kerroin Mr.Greenin kautta ja päälle vielä 50€ ilmaisvedot!

SaiPa voittaa – kerroin 2.12! Lunasta samalla 50€ ilmaisvedot

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

SaiPa oli ensimmäinen joukkue joka jäi suoran pudotuspelipakan ulkopuolelle, eli seitsemänneksi. Sija oli paljon enemmän mitä joukkueelle ennustettiin kauden alussa, mutta Tero Lehterä penkin päässä on onnistunut luomaan yhtenäisen ja omilla vahvuuksilla pelaavan joukkueen. Etenkin kotikentällään joukkue pystyi pitkin kautta erinomaisiin otteluihin.

Pelicans oli viimeinen joukkue joka pääsi mukaan pudotuspelien avauskierrokselle, sen sjoitus oli siis kymmenes. Pitkin kautta joukkueen tekemistä vaivasi epätasaisuus, upeaa voittoa seurasi jälleen tappio ja joukkue ei kyennyt missään vaiheessa pitkiin voittoputkeihin. Runkosarjan viimeisestä viidestä ottelulustakin joukkue hävisi neljä.

Arvio

SaiPa lähtee kotonaan suosikkina jatkamaan kahdeksan parhaan joukkoon, sillä on ottelusarjassa etunan kotietu sekä hieman laadukkaampi miehistö. Ehkä suurin ero joukkueiden välillä on kuitenkin pelitapa, jota Saipa toteuttaa millimetrin tarkasti, ja Pelicans välillä tekee omiaan kaukalossa.

SaiPa nappaa ottelusta kotivoiton ja on askeleen lähempänä jatkopaikkaa.