New York Rangers-Pittsburgh Penguins
Torstaina 15.3 klo 02.00
NHL

Torstain NHL-kierroksella New York Rangers isännöi Pittsburghia. Kotijoukkue ei ole menossa pudotuspeleihin, mutta vierasjoukkue virittelee jälleen kovaa kevätvirettä.

Pittsburghin vierasvoitolle löydät maistuvan kertoimen Mr.Greenin kautta ja päälle vielä 50€ ilmaisvedot!

LYÖ VETOA: Pittsburgh – 1 kertoimella 2.20!

Lunasta samalla 50€ ilmaisvedot:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

Rangersista on sanottu jo melkein kaikki mitä siitä voi sanoa. Joukkue myi tähtipelaajansa ja aloittaa kauden jälkeen jälleenrakennusprojektin. Rangersille on varattu loppukauden osalta kiusaajan rooli, jossa se voi vapautuneena kiusata pudotuspelipaikoista vielä taistelvia joukkueita. Viime pelissään tämän kohtalon koki juuri Carolina, joka yrittää kynsin ja hampain kammeta itsensä pudotuspeleihin. Mats Zuccarello on nykyisen joukkueen paras pistemies, pisteitä norjalaisella on kasassa 48.

Pittsburgh näytti pitkään joukkueelta joka jää ulos pudotuspeleistä. Kahden viime kauden mestari sai juonesta kiinni vuodenvaihteen jälkeen ja on Metropolitan-divisioonan toisena ja menossa vakuuttavasti jälleen kevään peleihin. Joukkueen ylivoima on uskomattoman kovaa Sidney Crosbyn, Phil Kesselin ja Evgeni Malkinin johdolla, ja joukkue ratkookin pelejä kovalla ylivoimallaan. Musta hevonen ja mahdollinen triplamestari?

Arvio

Vierasjoukkue Pittsburgh haluaa varmasti varmistaa pudtuspeleihin kotiedun ja tarvitsee sitä varten vielä pisteitä loppukauden peleistä. Materiaalietu on melkoinen tämän illan vastustajaan verrattuna, tyhjennysmyynnin läpikäynyt Rangers ei pysty haastamaan hallitsevaa mestaria.

Pittsburghin maaliero on 18 osumaa plussalla, kun taa sRangersin lukema näyttää – 23. Selkeä vierasvoitto tulossa ja tasoitusveto kelpaa varmasti pelata ottelussa.