Florida Panthers-Edmonton Oilers
Lauantaina 18.3 klo 20.00
NHL

Lauantaina jääkiekkoherkku jatkuu parhaaseen katseluaikaan, kun pudotuspelipaikkaa janoava Florida saa vieraakseen kauden suurimman pettymyksen Edmontonin.

Florida on ollut viime viikkojen kuumimpia joukkuieta, tasoitusvedolle löydät huippukertoimen Mr.Greenin kautta ja päälle vielä 50€ ilmaisvedot!

LYÖ VETOA: Florida -1 kertoimella 2.28

Lunasta samalla 50€ ilmaisvedot:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

Florida on jahdannut pudotuspelipaikkaa jo useamman viikon ajan tosissaan. Kaikki on vielä omissa käsissä, mutta voittoja pitää loppukaudella tulla edellisviikkojen tahtiin. Kolme pistettä erottaa toistaiseksi joukkueen tuosta himoitusta paikasta. Aleksender Barkov on ottanut joukkueensa reppuselkään ja tekee kentällä ainoastaan oikeita asioita, siinä ohella Barkov on noussut NHL:n pistepörssissä top 20-pelaajaksi ja puhkaissut jo 70 pisteen rajan. Kotipelissään joukkueella on pakkovoiton paikka.

Edmonton on ollut kauden suurin pettymys. Kovin tavoittein lähtenyt Edmonton joutui ajamaan takaa pudotuspelipaikkaa jo syksystä lähtien, ja kausi oli käytännössä ohitse jo joulukuussa. Connor McDavid pelaa henkilökohtaisesti upeaa kautta, pisteitä on jo kasassa 86, mutta se ei varmasti hirveästi lämmitä kun isossa kuvassa joukkueen kausi on ollut surkea. Ykkösketjun jälkeen taso putoaa liikaa, eikä vastuunkantajia ole löytynyt.

Arvio

Floridalla on menossa huima loppukiri pudotuspeleihin, ja nähdyllä pelillä se voi hyvinkin saavuttaa paikan. Tämän toteutuminen vaatii kuitenkin timantinkovaa loppukautta, jossa kotiottelut on vain voitettava.

Barkov taikoo jälleen joukkuekavereilleen huippupaikkoja, joista Florida viimeistelee tarvittavat osumat. Selkeä kotivoitto tilauksessa