Florida Panthers-Philadelphia Flyers
Sunnuntaina 4.3 klo 22.00
NHL

Primetime aikaan nähdään jälleen mielenkiintoinen ottelu, kun pudotuspelipaikkaa raivoisasti jahtaava Florida Panthers kohtaa Philadelphia Flyersin.

Florida on Aleksander Barkovin johdolla ollut yksi kuumimmista joukkueista viime viikot. Suoralle kotivoitolle löydät upean kertoimen Mr.Greenin kautta ja päälle vielä 50€ ilmaisvedot!

Florida voittaa – kerroin 2.15! Lyö vetosi ilmaiseksi näin:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetosi sisään

▶︎ Jos vetosi osuu, voit kotiuttaa rahasi heti ja saat lisäksi 2×25€ ilmaisvetoa
▶︎ Jos vetosi ei osu, häviät, mutta saat yhteensä 2×25€ ilmaisvedot eli 50€ pelirahaa

Suomalaissentteri Aleksander Barkov pelaa elämänsä kautta maailman kovimmassa kiekkoliigassa ja on samalla nostanut joukkueensa taistelemaan jo menetetyltä näyttäneestä pudotuspelipaikasta. Viisi edellistä ottelua ilman tappioita pelannut joukkue on enää pisteen päässä pudotuspelipaikasta, ja merkit ovat hyvät että kova vire jatkuu vielä pitkään.

Philadelphia on Metropolitan-divisioonan toisella sijalla ja menossa hyvää vauhtia pudotuspeleihin. Neljän ottelun voittoputki on kääntynyt kahden ottelun tappioputkeen. Joukkueella on tiukka ohjelma, 2.3 se hävisi Carolinalle 1-4, 3.3 Tampa Baylle pitkän taistelun jälkeen 6-7 voittomaalikisassa. Raskas pelitahti ja pitkälle venynyt edellinen peli vain vuorokautta aiemmin ei voi olla näkymättä jossain vaiheessa.

Arvio

Florida pelaa pitkää kotiotteluiden sarjaa parhallaan, ja ottanut toistaiseksi maksimipisteet kotonaan. Hyvä vire ja kotona pelaaminen on yhtälö, joka varmasti kelpaa pantterilaumalle. Voitot ovat järjestään tulleet niukoilla, maalin erolla, joka on vahvan joukkueen merkki.

Philadelphiaa rasittaa tiukka pelitahti ja kahden edellisen ottelun tappiot. Lisäksi Florida pelaa jo omia pudotuspelejään ns. veitsi kurkulla, joten kotijoukkue laittaa kaiken peliin heti alusta lähtien. Floridalle jälleen yksi kotivoitto lisää!