Kärpät-Ässät
Tiistaina 20.3 klo 18.30
Liiga

Liigan pudotuspelit alkavat toden teolla, kun puolivälierät alkavat. Runkosarjan suvereeni voittaja Kärpät saa vastaansa Ässät, joka eteni pudotuspelien avauskierrokselta jatkoon Lukkoa vastaan.

Kärpät oli niin suvereeni joukkue runkosarjassa, että reilulle kotivoitolle löydät huippukertoimen Mr.Greenin kautta ja päälle vielä 50€ ilmaisvedot!

LYÖ VETOA: Kärpät -2 kertoimella 2.48!

Lunasta samalla 50€ ilmaisvedot:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

Kärpät pääsee puolivälieriin runkosarjan voittajana ja kotiedun turvin. Kärppälauma nousi runkosarjassa suurimmaksi suosikiksi voittamaan tämän kauden Liigan, ei suotta. Joukkue on erinomaisesti valmennettu, täynnä nälkäisiä, ratkaisunhaluisia pelaajia sekä ennen kaikkea halukas voittamaan kultaa pitkän tauon jälkeen. Joukkueen maaliero oli runkosarjassa +61, joka kertoo kaiken olennaisen.

Ässät on jo aloittanut kuluvan kauden pudotuspelit, kun joukkue pudotti Lukon jatkosta suoraan otteluvoitoin 2-0. Tästä eteenpäin joukkueella on vain voitettavaa, mutta Kärpät tulevat vastaan kuitenkin liian nopeasti. Porissa on kuitenkin tapahtunut paljon hyviä asioita, ja joukkue voi jo ensi vuonna taistella top 6- paikasta. Nuorien pelaajien tulee kehittyä roimasti tulevana kesänä ja sitä kautta joukkueen peli notkahtaa taas eteenpäin. Runkosarjassa sijoitus oli kahdeksas ja maaliero -14.

Arvio

Kärpillä on lepoetu, mutta joukkueen on myös oltava tarkkana, että sen jalat ovat heti alusta alkaen mukana pelissä. Kotiotteluissa sillä on hallit aina täynnä ja kotietu on puolen Suomen joukkueella aina kova.

Ässät pääsee testaamaan kuinka paljon ovat Liigan parasta joukkuetta jäljessä. Kärpät on vienyt viidestä edellisestä kohtaamisesta neljä nimiinsä, ja Kärpät juhlivat myös reilua kotivoittoa myös tiistai-iltana.