JYP-HIFK
Keskiviikkona 21.3 klo 18.30
Liiga

Liigan puolivälierät jatkuvat, kun JYP ja HIFK aloittavat oman pudotuspelitaipaleensa.

JYP on ollut etenkin kotonaan vahvempi joukkue, ja kotivoitolle löytyykin maukas kerroin Mr.Greenin kautta ja päälle vielä 50€ ilmaisvedot!

LYÖ VETOA: JYP voittaa kertoimella 2.10

Lunasta samalla 50€ ilmaisvedot:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

Jyp sijoittui runkosarjassa neljänneksi ja lunasti itselleen puolivälieriin kotiedun. Kotonaan vahva joukkue lähtee ottelusarjaan HIFKiä vastaan hienoisena suosikkina, mutta sarjasta on odotettavissa tasainen. Jypin etuna on todella tiivis viisikko ja loistavat, ratkaisukykyiset yksilöt Antti Suomelan, Jarkko Immosen, Jani Tuppuraisen ja Juuso Puustisen johdolla.

HIFKin kausi parani tasaisesti kuukaudesta toiseen, ja loppukiri toi runkosarjassa viidennen sijan. Myöskin kotonaan vahva HIFK on ollut välillä vieraissa todella suurissa ongelmissa, joka voi olla ratkaiseva tekijä JYPiä vastaan käytävässä pudotuspelisarjassa. Erik Thorell oli hieman yllättäen punapaitojen paras pelaaja runkosarjassa tehojen puolesta, pisteitä Thorell keräsi 46. Miro Heiskasella puolustuksen johtajana on suuri rooli joukkueen mahdollisessa menestyksessä.

Arvio

JYP on ollut kotikentällään vahva HIFKiä vastaan, kolme edellistä kotiottelua joukkue on vienyt nimiinsä suvereenisti. Helmikuussa HIFK voitti lähes B-joukkueella pelanneen JYPin 6-0, mutta tämä tulos ei paina vaakakupissa ollenkaan. JYPillä on laadukkaampi materiaali vastustajaan nähden.

JYP aloittaa pudotuspelisarjan kotivoitolla ja siirtää paineet heti HIFKin niskaan. Jyväskylässä juhlitaan pudotuspelikevään 2018 avausvoittia keskiviikkona.