TsSKA-Jokerit
Torstaina 22.3 klo 18.30
KHL

Jokereiden kauden jatkuminen on veitsenterällä. TsSKA johtaa pudotuspelisarjaa voitoin 3-1 ja pääsee hakemaan ratkaisua kotonaan.

TsSKa on ollut kotonaan murhaavan vahva, ja reilulle kotivoitolle löydät huippukertoimen Mr.Greenin kautta ja päälle vielä 50€ ilmaisvedot!

LYÖ VETOA: TsSKA -2 – kerroin 2.75

Lunasta samalla 50€ ilmaisvedot:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

TsSKA pelasi molemmat Helsingin pelit hyvin, tappio ja voitto on vieraskaukalosta kelpo tulos. Nyt joukkue pääsee täyden kotiyleisön tuella katkomaan sarjaa ja valmistautumaan mahdolliseen Konfrenssifinaaliin Pietarin SKA:ta vastaan. Joukkueen peli näyttää pelottavan tiiviiltä, eikä helppoja virheitä juurikaan tuli. Ykkösmaalivahti Ilja Sorokin ei anna armopaloja, vaan torjuu ihailtavan varmasti ja eleettömästi. Kaksi sarjan kotiotteluaan joukkue voitti vakuuttavasti maalierolla 6-0.

Jokerit yrittää ja yrittää mutta TsSKA näyttäisi olevan vain edelleen niukasti edellä. Yrittämisen puutteesta Jokeri-miehistöä ei voi syyttää, mutta taitotaso ei ihan riitä KHL-jättiä vastaan. Karri Rämöä maalilla ei voi syyttää tappioista, mutta hänenkin pitäisi parantaa peliään napsun verran, sen veran pienet marginaalit ratkaisevat tiukkoja taistoja. Selkä seinää vasten pelaava Jokerit ei ole parhaimmillaan kun se joutuu pakon edessä hakemaan voittoa, rohkea tyyli avannee TsSKAlle useita vastaiskujen paikkoja.

Arvio

Kotijoukkue TsSKA pystyy pelaamaan maltilla, se tietää että omaa peliään jauhamalla tarvittavat maalipaikat ottelun voittamiseen tulevat kyllä. Jokerit joutuvat avaamaan peliään ja hakemaan voittoa jopa riskilläkin, joka ei sovi narrilaumalle.

Kotietu, laadukkaampi pelaajisto ja voittamisen kulttuurilla kyllästetty TsSKA päättää jälleen kerran Jokereiden kauden ja etenee Konferenssifinaaliin.