HIFK-SaiPa
Keskiviikkona 7.3 klo 18.30
Liiga

Liigassa pelataan keskiviikkona vain yksi ottelu. Neljännestä sijasta taisteleva HIFK saa vieraakseen kuuden joukkoon hamuavan SaiPan. Kumpi joukkueista saa elintärkeät pisteet mukaansa?

HIFK on kotonaan pääsääntöisesti hyvin vahva, ja yli maalin erolla tulevalle kotivoitolle löytyykin hyvä kerroin Mr.Greenin kautta ja päälle vielä 50€ ilmaisvedot!

HIFK – 1 – kerroin 1.97! Lunasta samalla 50€ ilmaisvedot

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

HIFK taistelee runkosarjan kolmessa viimeisessä ottelussaan sijoista 4-6. Normaalisti hyvin vahvasti kotonaan esiintynyt ryhmä on takellellut hieman viime aikoina, mutta nyt joukkueella on hyvä sauma napata tärkeät kolme pistettä kotiottelustaan. Viime viikolla tullut upea Kärpät-voitto kotihallissa on varmasti nostanut itseluottamusta.

SaiPa on niukasti jäämässä kuuden parhaan joukkueen joukosta ja tarvitsee kahdesta viimeisetä ottelusta täydet kuusi pistettä, jotta edes teoriassa pystyisi nousemaan kuudenneksi. Tosi asiassa joukkueen kausi on jo nyt ollut parempi mitä ennakkoon odotettiin, ja joukkue pääsee kuitenkin hakemaan menestystä vähintäänkin pudotuspelien ensimmäiseltä kierrokselta. Puolustus on päästänyt maaleja enemmän kuin kuusi edellä olevaa joukkuetta, joten nykyinen sarjasijoitus vastaa hyvin todellisuutta.

Arvio

HIFK nauttii koko Liigan mittapuulla valtavasta kotiedusta, ja onkin Saipan kaltaisia joukkueita vastaan ollut historiaan peilaten erittäin vahva.

SaiPa on välillä romahtanut totaalisesti vieraspeleissään, mm. kahden viikon aikana Sportia vastaan 2-5 ja Ässiä vastaan 1-5. Joukkue on varmasti aloittanut jo valmistautumisen todennäköisiin pudotuspelien avauskierrokseen, joten keskittyminen saattaa olla koetuksella kahdessa viimeisessä runkosarjan kamppailussa.