Boston-Florida
Lauantaina 31.3 klo 20.00
NHL

NHL:n runkosarjaa on jäljellä enää reilu viikko, ja lauantain prime time -ottelussa kohtaavat vahva Boston Bruins sekä vielä pudotuspelipaikasta taisteleva Florida Panthers.

Boston on ollut vakuuttava viimeiset kuukaudet ja taistelee tosissaan menestyksestä. Kotivoitolle löydät hyvän kertoimen Mr.Greenin kautta ja päälle vielä 50€ ilmaisvedot!

LYÖ VETOA: Boston voittaa kertoimella 1.98

Lunasta samalla 50€ ilmaisvedot:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

Bostonin alkukausi oli hieman tahmea ja Tuukka Raskin otteet maalilla eivät vakuuttaneet. Muutamaa kuukautta myöhemmin joukkue on NHL:n runkosarjan toisena ja Rask joukkueensa ehdoton ykkösvahti. Boston puolustaa tiukasti ottelun alusta loppuun saakka, ja pystyy viimeistelemään voittoon tarvittavat osumat ihailtavan kliinisesti. Joukkue on päästänyt toiseksi vähiten osumia (196) Los Angeles Kingsin jälkeen.

Florida on pelannut omia pudotuspelejään vähintään parin kuukauden ajan, ja se on valitettavasti alkanut näkyä väsymisenä juuri kriittisellä hetkellä. Omissa käsissä ollut viimeinen pudotuspelipaikka on uhkaa karata lopullisesti kahden peräkkäisen tappion myötä. Eroa on kolme pistettä ja pelejä jäljellä kuusi, joten pientä toivoa on. Joukkue on viime peleissään esiintynyt väsyneen oloisena, tiukka rutistus ja pakkovoittojen tarve näkyy karulla tavalla pelin sisällä. Aleksander Barkov on hypännyt tällä kaudella uudelle tasolle ja voi loppukauden aikana rikkoa 80 tehopisteen rajan. Joukkue tarvitseekin Barkovin tehoja, jos se mielii pudotuspelijoukkueeksi.

Arvio

 

Boston on pelannut kuluvan kauden huikealla +57 maalierolla, puolustus on vedenpitävä ja hyökkäys hoitaa oman hommansa toisessa päädyssä. Boston saattaa olla todella vaarallinen vastustaja jatkopeleissä.

Florida taistelee hengestään ottelussa, mutta pakkovoiton tarve ja selkeä (henkinen) väsymys paistaa joukkueesta lävitse. Ensi vuonna Florida on vaarallinen, mikäli saa kauteensa hyvän alun. Tältä vuodelta menestyshaaveet on jo haudattu.