Lukko-Ässät
Torstaina 15.3 klo 18.30
Liiga

Pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella edetään ratkaisupaikoille, kun Ässillä on mahdollisuus päättää Lukon kausi.

Ässät etenee vierasvoitolla kahdeksan parhaan joukkoon, vierasvoitolle löydät mojovan kertoimen Mr.Greenin kautta ja päälle vielä 50€ ilmaisvedot!

Ässät voittaa – kerroin 2.23! Lunasta samalla 50€ ilmaisvedot

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

Lukon kausi on ollut täysi pannukakku. Liigan kolmanneksi suurimmalla palkkabudjetilla operoiva joukkue pääsi hädin tuskin kymmenen parhaan joukkoon, ja kausi on nyt katkolla rakasta verivihollista Ässiä vastaan. Viisi viimeistä ottelua ovat päättyneet tappioon, runkosarjan lopulla vain kaikki tähtipelaajansa myynyt KooKoo oli huonompi. Kesäloma on erittäin lähellä.

Ässät taisteli kotonaan komean 2-1 – voiton ensimmäisessä ottelussa ja pääsee nyt ratkaisemaan ottelusarjaa vieraskentällä. Viimeiset viisi ottelua ovat tuoneet mukanaan neljä voittoa, joten itseluottamus on Lukkoa paremmalla tasolla. Joukkueella on aito mahdollisuus katkaista ottelusarja torstai-iltana, paikka kahdeksan parhaan joukkoon olisi joukkueelle jo pienen mestaruuden arvoinen.

Arvio

Lukolla on kotonaan vielä paikka näyttää että se on parempi joukkue kuin mitä viime viikkojen tulokset ovat näytttäneet. Jotain on kuitenkin perustavanlaatuisesti joukkueessa vialla, sen verran halutonta ja vaikean näköistä joukkueen peli on ollut.

Ässät joutuu tiukalle vieraskentällä, mutta paremman itseluottamuksen ja tiiviimmän yhteispelin vuoksi se lähettää Lukon aikaiselle kesälomalle. Niukka vierasvoitto tulossa!