Toronto Maple Leafsilla menee NHL:ssä lujaa. Joukkue miehittää itäisen konferenssin kolmatta sijaa ja se on marssimassa pudotuspeleihin heittämällä.

Kuten tiedetään, menestyvä joukkue tarvitsee rosteriinsa erilaisia timantteja, eri roolien osaajia. Yksi heistä Maple Leafsissa on ehkä hieman yllättäen rentoa tunnelmaa luova Leo Komarov – pelaaja, joka tunnetaan kaukalossa vähemmän rentona ainakin vastustajien kesken.

Kasperi Kapanen kertoi NHL.comin suomenkieliselle sivustolle taannoin yllättävän paljastuksen Komarovista.

– Hän kyllä osaa pitää aika rentoa meininkiä. Tietysti sitten kun pelataan, niin hän muuttuu. Hänen kanssaan heitetään paljon läppää, Suomelle alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruuden tammikuussa 2016 iskenyt hyökkääjä mietti.

Kapanen itse on jotain hiljaisen ja äänekkään väliltä. Pelaaja on vasta nyt, muutamien rapakon takana vietettyjen kausien jälkeen sinetöimässä paikkaa ylhäältä.

– Jos hallille tullessa väsyttää, niin saatan olla vähän hiljaisempi, mutta muuten tykkään aika paljon olla äänessä ja jutella jätkien kanssa. En tietysti tunne näitä kavereita vielä kovin hyvin, mutta minut on otettu tosi hyvin vastaan. Saa olla oma itsensä, Kapanen iloitsi.