Puolustaja Casimir Jürgensin ura jatkuu Pelicansissa, lahtelaisseura tiedottaa verkkosivuillaan.

23-vuotias puolustaja laittoi nimensä pitkään jatkosopimukseen, joka pitää hänet Pelicansissa aina kevääseen 2021 saakka.

Jürgensin kehityskäyrä osoittaa vahvasti eteenpäin, sillä puolustaja debytoi vasta tällä kaudella Liigassa. SaPKosta saapunut mies vakiinnutti nopeasti paikkansa Pelicansin miehistössä, kun hän nautti runkosarjassa jääaikaa keskimäärin yli 22 minuuttia ottelua kohden. Hän viimeisteli myös 56 otteluun tehopisteet 5+10=15.

– Jürgens on erinomainen nykyaikainen puolustaja, joka pelaa loistavasti molempiin suuntiin. Mies osoitti jo kuluneella kaudella, että pystyy pelaamaan tätä Liigaa hyvällä tasolla isossa roolissa. Olemme erittäin tyytyväisiä, että hän halusi jäädä Lahteen. Näin pitkän sopimuksen myötä, saamme hänestä joukkueeseen tärkeän kulmapalan useammaksi kaudeksi, urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen kommentoi seuran verkkosivuilla.

Jürgensin upea kausi ei myöskään päättänyt vielä, vaikka Pelicans on jo kesälomalla, sillä puolustaja sai kutsun Leijonien MM-leirille. Kutsu oli hänelle uran ensimmäinen.

Lähde: Pelicans