Hyökkääjä Antti Suomela kiinnostaa juuri tällä hetkellä useita eri huippuseuroja, kertoo JYPin urheilutoimenjohtaja Jukka Holtari Ylelle.

24-vuotias JYP-sentteri teki Liigan runkosarjassa kovaa jälkeä, kun hän marssi hieman jopa yllättäen pistepörssin voittajaksi. 59 otteluun Suomela viimeisteli tehopisteet 21+39=60.

Espoolaisen jääkiekkokoulun kasvatti on kehittynyt viime vuosina vauhdilla, eikä hänen huippuotteensa ole jääneet huomioitta rapakon takana. Holtarin mukaan mies saatetaan nähdä ensi kaudella Pohjois-Amerikassa.

– Pelaajan agentin mukaan NHL-kiinnostusta on ollut. Mihin ne kesällä sitten konkretisoituvat, niin senhän sitten itse he näkevät, Holtari muotoilee Ylelle.

Suomelan valtava kehitys on ollut jopa Holtarille suuri yllätys. NHL:n kykyjenetsijänäkin toiminut mies on seurannut JYP-hyökkääjää B-juniori-ikäisestä lähtien, muttei uskonut moiseen kehitykseen.

– Olen arvioinut lahjakkuutta paljon työkseni. Mutta ei missään näissä papereissa lukenut (kuusi vuotta sitten), että tässä pelaajassahan on selvästi NHL-potentiaalia, Bostonille ja Columbukselle NHL-kykyjenetsintä töitä tehnyt Holtari kommentoi.

Lähde: Yle