Itäisen konferenssin kärkijoukkueiden Boston Bruinsin ja Tampa Bay Lightningin välisestä ottelusta tuli odotetun kuumaverinen.

Tunteet kuumenivat totisesti toisen erän puolivälissä, kun Lightning-hyökkääjä Cory Conacher ajoi röyhkeästi Bruinsin suomalaisvahdin Tuukka Raskin vartioimalle maalille. Rask ei selvästikään pitänyt Conacherin tempusta ja antoi kanadalaisen naamaan muutaman raivoisan iskun kilvellä.

Bruinsin kolossimainen puolustaja Brandon Carlo otti nopeasti 173-senttisen Conacherin syleilyynsä ja antoi vielä uuden kovaotteisen muistutuksen kanadalaiselle.

Lightningin maalilla tilannetta seurannut venäläisvahti Andrei Vasilevski ei jäänyt myöskään toimettomaksi, vaan hän ampaisi täyttä häkää Bruinsin alueelle. Tuomari otti kuitenkin Vasilevskista otteen Bruinsin alueella, eikä päästänyt häntä mukaan rähisemään.

Tilanteesta tuomittiin lopulta Raskille ja Conacherille 2+2 minuutin jäähyt väkivaltaisuudesta.

– Joku (Alex Killorn) kaatui ensimmäisessä erässä polveni päälle. Se (Conacherin tilanne) tuntui vain siltä, että ne eivät olleet meidän omia puolustajia jotka hyppäsivät päälleni, vaan tunsin, että joku muu työnsi minua. Se tapahtui kahdesti, joten päätin nousta ylös ja antaa muutaman nyrkiniskun, ja siinäpä se, Rask kuvaili hiiltymistään Boston Heraldin mukaan.

Bruins voitti pelin lopulta lukemin 4-2 ja Rask torjui yhteensä 26 kertaa.

– Se oli tunteellinen peli. Olin siinä ytimessä. Kaksi hyvää jääkiekkojoukkuetta taisteli pisteistä – joo, se oli pudotuspelikiekkoa. Se oli hauskaa, hyväntuulinen Rask totesi.

– Tarvitsen muutaman kaljan pelin jälkeen, jotta viilennyt, Rask naureskeli lehdistölle.

Katso koko tilanne klikkaamalla tästä.