NHL-tähti saavutti tutun rajapyykin – heitti Selänteen ennätyksen romukoppaan

© Kuva: Getty Images

Anaheim Ducksin hyökkääjä Ryan Getzlaf iski yön kierroksella ankkalauman ainoan maalin 2-1-tappiossa Dallas Starsia vastaan. Kanadalaishyökkääjä teki kuitenkin Ducksin seurahistoriaa osumallaan.

Hän saavutti 11. kerran urallaan 50 pisteen rajapyykin. Se on useammin kuin kukaan toinen on Ducks-historiassa onnistunut tekemään. Taakse jäi Teemu Selänne, joka rikkoi rajapyykin kymmenen kertaa urallaan.

Vaara vaanii, että Selänteen paikka listalla vaihtuu toisesta kolmanneksi lähivuosina. Corey Perry on pelannut yhdeksän 50 pisteen kautta ja hänen saldonsa on tältä kaudelta 14+27=41, kun runkosarjaa on pelaamatta 13 ottelua. Hänellä on siis vielä hyvä mahdollisuus sivuta Selänteen lukemaa tämän kauden aikana.

Florida on valmista kauraa! ⭐️⭐️⭐️⭐️