Mikä startti! Ilves murjoi kolme maalia ottelun ensimmäisillä minuuteilla

© Kuva: Juha Tamminen

Liigan runkosarja saa tänään lauantaina päätöksensä, kun jäljellä olevat joukkueet pelaavat viimeiset runkosarjaottelunsa. Suurinosa pelaavista joukkueista jatkaa kevään pudotuspeleihin, ja osa pääsee kesäloman viettoon.

Yksi lomalle lähtijä Tampereen Ilves haluaa päättää kauden tyylillä. Vierasottelu Rauman Lukkoa vastaan alkoi välittömästi kunnon tulituksella, kun tupsukorvat latoivat kolme maalia vajaa kahden minuutin ajanjaksolla. Pelikellon ollessa 03:30 tilanne oli Ilvekselle jo 3-0.

Joona Koppanen, Sami Sandell ja Valtteri Viljanen onnistuivat maalinteossa. Viljasen maali syntyi rangaistuslaukauksesta, jonka voit katsoa alta.

Tauolle siirryttiin samoissa lukemissa. Ottelu on vielä kesken.

Panoksetonta vierasta vastaan kamppaileva Lukko voisi voitolla nousta sarjataulukossa sijalle kahdeksan, jolloin se saisi ensimmäiselle pudotuspelikierrokselle kotiedun. Tappiolla se voisi pudota viimeiselle Villi kortti -paikalle ja kohtaisi Lappeenrannan SaiPan.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.