Mitenkäs sitä sanotaankaan vanhasta koirasta ja uusista tempuista.

Turun Palloseuran Liiga-miehistön veteraani-ikäinen kapteeni Tomi Kallio osoitti olevansa tässä(kin) tapauksessa säännön vahvistava poikkeus.

Kallio, 41, liittyi eilen sosiaalisen median ihmeelliseen maailmaan avaamalla twitter-tilin nimimerkillä @KapteeniKallio. Vuorokauden aikana Kalliolle kertyi yli 1000 seuraajaa. Tämän jutun kirjoitushetkellä Kalliolla oli tarkalleen 1121 seuraajaa.

Kallio vaikutti olevan seuraajamäärästä paitsi hyvillään, myös hämillään. Mies lähettikin seuraajilleen jo tänään terveisiä videoviestin muodossa.

– No ni moro ja kiitoksia kaikille. Yli tuhat seuraajaa päivän aikana. En olisi ihan äkkiä uskonut sellaista määrää. Ja trollejakin mahtuu näköjään mukaan, Kallio sanoi.

Kallio selvensi videolla myös TPS:n uutta slogania #ourteam #ourtown #ourtime.

– Joku oli laittanut meidän joukkueen sloganista, että se ei ole hirveän omaperäinen. Ei olekaan, eikä tarvitsekaan olla. Koska tiedän, että se ei ole minkään Tepsin joukkueen slogan ollut ikinä. Se on hyvä asia, ja se sopii just eikä melkein meidän joukkueeseen ja meidän tilanteeseen tällä hetkellä, Kallio kommentoi.

Irvileuat taas kommentoivat heti Kallion videoviestin perässä komeaa seuraajamäärää.

– Hyvä Tomi! Toi tulee jo lähelle Jeesusta, joka hankki yhdessä päivässä kolmetuhatta seuraajaa. Ap.t. 2:41, Kallio sai vastaukseksi.

Vertauksessa on joko hyvin älykästä tai tahatonta symboliikkaa. Kalliokin nimittäin lupasi olla seuraajiensa keskuudessa vain tietyn ajan, kaksi kuukautta. Apostolien tekojen kertomusten mukaan Jeesus näyttäytyi ihmisille 40 päivän ajan pääsiäisenä tapahtuneen ylösnousemuksensa jälkeen. Kertomusten mukaan Jeesus poistui seuraajiensa keskuudesta helatorstaina.

Tänä vuonna tuo kristittyjen viettämä Jeesuksen taivaaseenastumisen juhla on 10. toukokuuta. Jos Kallio täyttää eilen antamansa lupauksen päivälleen, nimimerkki @KapteeniKallio poistuu seuraajiensa keskuudesta kolme päivää helatorstain jälkeen, äitienpäivänä 13. toukokuuta.

Katso Kallion videoviesti alta.