Jokereilla on tänä iltana mahdollisuus saada ottelusarja Sotshia vastaan poikki KHL:n ensimmäisellä pudotuspelikierroksella. Jokerit on voittanut kolme edellispeliä ja johtaa sarjaa voitoin 3-1.

Ratkaisun paikka on tänään Helsingissä Hartwall Areenalla. Mikäli Sotshi voittaa kamppailun, niin sarja jatkuu heidän kotihallissaan sunnuntaina.

– Uskon, että viides peli on Jokereiden paras peli. Ihmismäärällä ja faneilla iso merkitys tässä ottelussa. Hallissa on varmasti tunnelmaa. Kaikki tietävät sen, mikä merkitys ottelulla on, Viasatin jääkiekkoasiantuntija Ismo Lehkonen huomauttaa.

Lehkonen muistuttaa, että Jokereilla on takana kaksi erinomaista esitystä ja kaksi hieman nihkeämpää peliä. Joukkueiden edellinen kamppailu venyi jatkoerään asti.

Mikäli sarja katkeaa perjantaina, jatkaa Jokerit pelejään konferenssivälierissä. Lehkonen uskoo vahvasti tähän.

Ryan Zabolski osti Jokereille lisäaikaa torjunnoillaan ja Pekka Jormakka ratkaisi pelin hienolla yksilösuorituksella. Jokereilla on ollut viime peleissä hyviä juttuja etenkin yli- ja alivoimalla. En millään jaksa enää uskoa Sotshiin, Lehkonen kiteyttää.

Kello 18.30 alkava Jokerit-Sotshi -ottelu näkyy suorana lähetyksenä osoitteessa viaplay.fi ja sen parhaat palat ovat nähtävissä osoitteesta viasport.fi.