© Kuva: Getty Images

Kaikki lasketaan! Suomalaistähti osui NHL:ssä erikoisella tavalla – lähestyy huimaa rajapyykkiä

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Vegas Golden Knightsin suomalaishyökkääjä Erik Haula kasvatti kauden maalimääränsä NHL:ssä jo 25:een iskemällä joukkueensa tärkeän 1–0-osuman vierasottelussa Philadelphia Flyersia vastaan. Haulan maali syntyi ylivoimalla. Vegas voitti ottelun maalein 3–2.

Haulan osumassa oli hieman onnea mukana. Haula sai ylivoimalla David Perronilta syötön maalin kulmalle ja yritti yhä syöttää poikittain maalin edestä. Kiekko osui kuitenkin Flyerisn maalivahdin Petr Mrazekin mailaan ja kimposi siitä maaliin.

Unelmakautta pelaavalla Haulalla on kasassa jo huikeat tehot 25+22=47. Ylivoimalla Haula on iskenyt yhdeksän maalia ja saalistanut seitsemän syöttöpistettä.

Haula on pelannut 64 ottelua. Vegasilla on jäljellä runkosarjassa 13 ottelua. Jos Haula pelaa kaikki loput ottelut ja säilyttää edes lähes nykyisen pistetahtinsa, kovana pidetty 50 pisteen rajapyykki rikkoutuu porilaisen käsittelyssä hyvinkin pian.

Voitolla Flyersista Vegas päätti viiden ottelun vieraskiertueensa, joka toi neljä voittoa ja yhden tappion. Tämän kauden laajennusjoukkue on läntisessä konferenssissa toisena ja koko NHL:ssä lähes sensaatiomaisesti kolmantena.

Katso Haulan kauden 25. maali tästä linkistä.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!