Jokerien hyökkääjältä hurjia kommentteja ennen KHL-kauden isointa mittelöä: “Tuntui aika pahalle”

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Jokerit oli keskiviikkona vielä muutamia sekunteja ennen HK Sotshi -ottelun loppua kiinni kolmannessa voitossa ja täten 3-1-johtoasemassa, kunnes Leijonistakin tuttu pakki Jyrki Jokipakka tasoitti KHL:n avauskierroksen neljännen mittelön digitaalien näyttäessä aikaa 59.55.

Hetken aikaa näytti siltä, että mahdollinen 3-1-johtoasema saattaisi vaihtua 2-2:een. Helsinkiläisjoukkueen pelaajien reaktiot olivat sivusta seuraajalle pelottavia. Sitä sivusi myös voittomaalin iskenyt Pekka Jormakka seuran nettisivujen kommenteillaan.

– Tuntui aika pahalle kaverin tasoitusmaali. Siellä meni osalla jo mailaakin poikki, harmitti aika paljon, sankarihyökkääjä pyöritteli.

Vaikka pudotuspeleissä vain ja ainoastaan voitot merkkaavat, taisi kolmas kiinnitys olla myös henkisesti iso.

– Olen aika monta kertaa ollut urallani tällaisissa tilanteissa, ja se pitää vaan nollata. Itsekin sanoin jätkille, että nyt lähdetään voittamaan tämä peli. Sotshi pelasi hyvän jatkoerän, Jormakka myönsi.

Nyt Jokerien mahdollinen sulaminen ja sarjan häviäminen tuntuu ennakkoon jopa mahdottomalta. Joukkue on nimittäin ollut tällä kaudella kolmen ottelun tai pidemmässä tappioputkessa vain neljästi.

Lisäksi keskiviikko osoitti sen, että vaikka mailat saisivatkin kyytiä, on moinen ”räjähdysreaktio” nopeasti nollattavissa. Jokerit osoitti hurjaa henkistä kapasiteettia sellaista joukkuetta vastaan, jonka helsinkiläiset olivat kaataneet KHL:n historiassa ennen pudotuspelejä vain kerran kahdeksassa kamppailussa.

– Jätkien kanssa sovittiin, että lyödään tämä perjantaina pakettiin, Jormakka lupasi viitaten illan otteluun.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS