Eeli Tolvanen tekee kaikella todennäköisyydellä NHL-debyyttinsä ensi yön ottelussa Buffalo Sabresia vastaan. Ensimmäinen NHL-ottelu luonnollisesti on asia, jota nuori hyökkääjä odottaa.

Niin odottaa myös Predatorsin fanit. Hänen ympärillään pyöri läpi syksyn ja talven aina Jokereiden kauden loppumiseen saakka jatkuva tarkkailu. Hänen tekemiään ratkaisuja ja pelaamisen tasoaan ihasteltiin sosiaalisessa mediassa laajasti.

Joku voisi sanoa, että on vaikea hypätä toiselle mantereelle kesken kauden ja toiseen joukkueeseen. Tolvasesta ei löydä merkkejä tällaisesta.

– Olen ollut osana useita joukkueita tänä vuonna, joten on helppo hypätä mukaan, Tolvanen muistutti Tennesseanin haastattelussa.

Nummelan Palloseuran kasvatti on ehtinyt edustaa tällä kaudella Jokereiden lisäksi nuorten ja miesten maajoukkueita arvoturnauksissa.

– Tämä ei ole ensimmäinen kerta uudessa joukkueessa. Olympialaiset olivat mielestäni hyvä kokemus. Täällä on paljon vanhempia NHL-pelaajia, joten uskon sen auttaneen minua.

– Olen valmis. Olen levännyt koko viikon ja ollut nyt jäällä kahdesti. Uskon, että olen valmis huomenna, Tolvanen sanoi NHL:n suomenkieliselle sivustolle