110 tehopistettä! Suomalainen NHL-lupaus mykistää Pohjois-Amerikassa – takoo järjettömiä tehoja

Hyökkääjä Aleksi Heponiemi jatkoi älytöntä pistetehtailuaan perjantaina, kun Swift Current Broncos taipui WHL:ssä 4-5-tappioon Prince Albert Raidersia vastaan.

Nuori suomalaishyökkääjä merkkautti ottelussa tililleen tehopisteet 0+2, jonka myötä hän saavutti kuluvalla kaudella jo 110 tehopisteen rajan. Heponiemellä on nyt takanaan 50 runkosarjaottelua, joissa hän on viimeistellyt tehot 26+84=110.

Tampereen Ilveksen kasvatti on tällä hetkellä pistepörssissä neljäntenä, mutta kakkostilaan ei ole matkaa kuin kaksi pistettä. Kärjessä oleva joukkuekaveri Glenn Gawdin on puolestaan 10 pisteen etumatkalla. Kanadalainen on tosin pelannut 14 ottelua Heponiemeä enemmän.

Nähtäväksi jää, millaisiin tehopisteisiin suomalainen NHL-lupaus venyy. Joukkueella on jäljellä seitsemän runkosarjaottelua.