Tsekki kaatoi Sveitsin A-lohkon ottelussa lukemin 4-1. Loppulukemista huolimatta ottelu oli pitkään tasainen.

Ensimmäisessä erässä Tsekki ja Sveitsi osuivat molemmat kertaalleen. Michal Repik viimeisteli Tsekin ja Thomas Ruefenacht Sveitsin osuman. Toisessa erässä ei maaleja nähty.

Ottelu pysyi lukemien puolesta tasaisena pelinä pitkään. Päätöserän alussa Dominik Kubalik vei Tsekin 2-1-johtoon. Vasta kolmannen erän kahdella viimeisellä minuutilla ero venyi selvästi. Roman Cervenka ja Michal Repik viimeistelivät tyhjiin osuman mieheen.

Sveitsin turmaksi osoittautui erikoistilannepeli. Sveitsi pääsi ylivoimalle neljästi, mutta ei tehnyt maaliakaan. Vastaavasti Tsekki pääsi kerran ylivoimalle ja viimeisteli ottelun avausosuman.